Apie mus

Atraskite tai kas kokybiška, natūralu ir kruopščiai atrinkta Jums!

Apie mus

UAB “Linkuvos Mėsa” – šeimos verslas pradėtas vystyti nuo 2002 ir jau daugiau nei 20 metų džiuginantis savo išskirtiniais mėsos gaminiais. Kuriame naujoves, pasitelkdami moderniausias technologijas, bei aukščiausio lygio specialistus, tačiau  tuo pat metu puoselėjame tradicinius senolių receptus. Nuolatinis susitelkimas į kiekvieną gaminį leidžia mums užtikrinti, jog TIK kokybiški ir kruopščiai atrinkti gaminiai pasieks JŪSŲ stalą. Siekdami šio išsikelto tikslo šiuo metu gaminame apie 70 skirtingų gaminių  – tai šalto rūkymo, karšto rūkymo, vytinti gurmaniški gaminiai ir be abejo įmonės pasididžiavimas – Kepti naminiai vyniotiniai!

NATŪRALUMAS

Atsakingai vertiname mėsos gaminių gamybos procesus, todėl kiekvieno gaminio receptūra sudaryta siekiant maksimaliai išvengti konservantų. Šiais laikais vyrauja nuomonė, jog “Gamintojai galimai nesivargina pateikti teisingo ženklinimo (etiketėje žymi viena, o deda ką nori)”. Tačiau galime užtikrinti, jog mūsų gaminiuose pateikiama informacija yra teisinga, autentiška ir visuomet atitinka keliamus reikalavimus. Periodiškai vykdome vidinius auditus, esame įdiegę vidinę kokybės sistemą, siekdami užtikrinti atsekamumą, tad esant poreikiui visada galime įvardinti iš kokių žaliavų buvo pagamintas tam tikras gaminys.

GAMINAME

Įmonė specializuojasi mėsos perdirbimu, išskirtinai tik aukščiausios rūšies produkcijos (mūsų asortimente nerasite I ar II rūšies gaminių) gamyba. Didelis dėmesys skiriamas asortimento įvairovei, tad šiuo metu galite rasti per 70 skirtingų produktų – šviežios mėsos, šalto rūkymo gaminių, vyniotinių, karšto rūkymo gaminių, vytintų, bei virtų gaminių.  Linkuvos mėsos gaminiai yra apdovanoti ne vienu apdovanojimu. 2022 metais Lietuvos pramonininkų konfederacijos organizuojamuose apdovanojimuose “Naminis keptas kiaulienos vyniotinis” pelnė Lietuvos metų gaminio 2022 apdovanojimą. Taip pat 2021 metais parodoje “Rinkis prekę Lietuvišką” Naminis keptas kiaulienos vyniotinis apdovanotas aukso medaliu. Be to esame sertifikuoti Tautinio Bei kulinarijos paveldo sertifikatais.

Scroll to Top